L. J. Wesley – Brooke: A testem a börtönöm /Borító leleplezés/

L. J. Wesley Brooke: A testem a börtönöm című könyve megújult borítóval debütál az olvasóközönség előtt. Az a megtiszteltetés ért, hogy részt vehetek a gyönyörű, új fedlap leleplezésében.

Fülszöveg:

Elég egy baleset ahhoz, hogy minden megváltozzon? Brooke a saját testének börtönébe kerül és nem emlékszik semmire. Vajon milyen hatással van az emberre, ha külső szemlélőként szembesül a múltjával? A hosszú és fájdalmas kórházi kezelések segítenek rajta, de a múlt kísértetei meggyötrik a lelkét. Vajon miként viseli ezt az időszakot? Ugyanaz az ember lesz, aki volt? Van még bármiféle jövő Brooke számára?

Olvasólámpás oldalán egy nagyon klassz, részletes értékelést olvashattok a könyvről: https://olvasolampas.com/2020/11/18/l-j-wesley-brooke-a-testem-a-bortonom/

Ezek a gondolatok fogtak meg leginkább az értékelésből: „A könyv sajátossága még, hogy az egyszerű, mindennapi életet mutatja be. Miután az ember maga lett saját börtöne, egyetlen lehetőségként önvizsgálatot tud tartani a maradék emlékei segítségével. Számomra a történet mondandója, üzenete a legjobbkor jött. Pont most kellett ez nekem, neked vagy akárkinek. Hiszen az utóbbi pár hónap leforgása alatt a világunk hatalmasat fordult és mi is időt kaptunk, hogy rendet tegyünk magunkban, majd a környezetünkben is.”

Úgy gondolom, hogy ezek a mondatok még most is aktuálisak, mert a világunk még mindig a nyughatatlan változás útját járja és nem tudjuk még, hol a vége.

Olvasólámpás is ajánlja a könyvet, ha:

  • „egyedül vagy
  • már nem bírod tovább
  • kilépnél a komfort zónádból.”

Várható megjelenés: 2022. június 9.

Személyesen átvehető és dedikáltatható a 93. Ünnepi Könyvhéten, az “Imádom a Könyveket” standján, előzetes egyeztetés után!

Postázás: 2022. június 13-tól.

Ezeken a linkeken tudjátok megvásárolni, ha felkeltette az érdeklődéseteket:

https://shop.konyvmogul.hu/brooke-a-testem-a-bortonom

A szerző elérhetőségei:

Instagram: https://www.instagram.com/lj.wesley/
Facebook: https://www.facebook.com/ljwesley85
Tiktok: https://www.tiktok.com/@lj_wesley
Moly: https://moly.hu/alkotok/l-j-wesley
Nuuvella: https://nuuvella.hu/l_j_wesley

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.