Roxie Nafousi: Manifesztáció

Roxie Nafousi Manifesztáció c. önfejlesztő könyve útmutató lehet bárki számára egy teljesebb, pozitívabb élet kialakításához. Hét lépésen keresztül bemutatja, hogyan valósíthatjuk meg azt az életet, amiről eddig csak álmodni mertünk.

A borító jól tükrözi a könyv szemléletét, ugyanis ez a kötet nem szemfényvesztés, nem elkápráztatás a célja, hanem valóban gyakorlatias segítséget nyújt egy boldogabb élet manifesztálásához.

Az önfejlesztő könyvekkel mostanában kezdtem el ismerkedni. Éreztem, hogy hatalmas szükségem van rájuk, de egy kicsit mindig szkeptikusan kezdek neki az elolvasásukhoz, mert akadt már olyan a kezembe, aminek gyakorlati haszna nem volt. Ez erről a kötetről nem mondható el.
Rendkívül olvasmányos a szövegezése, olyan, mintha az írónővel beültem volna egy kávéra, közben ő kedvesen, de lényegre törően beavatott volna a manifesztáció tudományába. Olyan lépéseken vezeti végig az olvasót, amik nagyon egyszerűen végrehajtatóak, bárhol és bármikor alkalmazhatóak. Arra ösztönöz, hogy azonnal változtassunk a szokásainkon. Az írónő a saját, a körülötte élők, valamint a páciensei életéből is hoz példákat, emiatt nagyon inspiráló. Folyamatosan biztat és nem árul zsákba macskát, a ránk váró nehézségekre is felhívja a figyelmet. De ahogy fogalmaz, ezek inkább kihívások, próbatételek.
Ritkán osztok meg személyes dolgokat magamról, de annyit elárulhatok, hogy nekem is vannak problémáim, amikkel nap mint nap meg kell küzdenem. Sok mindent akarok majd manifesztálni, de elsőként egyértelműen azt, hogy szeretnék türelmesebb, békésebb, nyugodtabb anya lenni, minden vágyam, hogy a gyerekeim számára a lehető legtámogatóbb legyek. A gyereknevelés árnyoldalairól nem igen szokás beszélni, de ettől még léteznek, sokan küzdenek ezzel, ahogy én is. Először érzem azt, hogy egy könyv elkezdte átformálni a gondolkodásmódomat, és segíteni fog elindulni a célom felé. Hosszú út vezet még a végéig, de Roxie Nafousi szavai segíteni fognak, amíg el nem érem azt.
Nagyon nagy szeretettel ajánlom ezt a kötetet!

A könyvet az Édesvíz Kiadó weboldalán megvásárolhatjátok: https://edesviz.hu/konyvek/spiritualitas/roxie-nafousi-manifesztacio/

Köszönöm szépen a recenziós példányt!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.